Εκλογέσ Πασοκ / tsepispress- ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΣΕΠΗΣ - Θέλω να ευχαριστήσω τους 270.000 προοδευτικούς πολίτες που μας τίμησαν σε αυτή τη μαζική διαδικασία» είπε ο νίκος ανδρουλάκης, .

Θέλω να ευχαριστήσω τους 270.000 προοδευτικούς πολίτες που μας τίμησαν σε αυτή τη μαζική διαδικασία» είπε ο νίκος ανδρουλάκης, . Θέλω να ευχαριστήσω τους συνυποψηφίους μου, οι οποίο με πολιτισμό και ενότητα, που είναι η παρακαταθήκη της φώφης γεννηματά συμμετείχαν σε αυτήν . Η προσέλευση στα εκλογικά τμήματα του νομού τρικάλων είναι πολύ αυξημένη, με το trikalaola.gr να μεταδίδει ότι στο πνευματικό κέντρο τρικάλων, . Il y a 5 heures. Il y a 11 heures.

Θέλω να ευχαριστήσω τους συνυποψηφίους μου, οι οποίο με πολιτισμό και ενότητα, που είναι η παρακαταθήκη της φώφης γεννηματά συμμετείχαν σε αυτήν . tsepispress- ΕΦΗΜΕΡΙÎ
tsepispress- ΕΦΗΜΕΡΙÎ"Î' ΤΣΕΠΗΣ from images-blogger-opensocial.googleusercontent.com
Θέλω να ευχαριστήσω τους 270.000 προοδευτικούς πολίτες που μας τίμησαν σε αυτή τη μαζική διαδικασία» είπε ο νίκος ανδρουλάκης, . Θέλω να ευχαριστήσω τους συνυποψηφίους μου, οι οποίο με πολιτισμό και ενότητα, που είναι η παρακαταθήκη της φώφης γεννηματά συμμετείχαν σε αυτήν . Η προσέλευση στα εκλογικά τμήματα του νομού τρικάλων είναι πολύ αυξημένη, με το trikalaola.gr να μεταδίδει ότι στο πνευματικό κέντρο τρικάλων, . Il y a 19 heures. Il y a 5 heures. Il y a 11 heures.

Θέλω να ευχαριστήσω τους συνυποψηφίους μου, οι οποίο με πολιτισμό και ενότητα, που είναι η παρακαταθήκη της φώφης γεννηματά συμμετείχαν σε αυτήν .

Il y a 5 heures. Θέλω να ευχαριστήσω τους 270.000 προοδευτικούς πολίτες που μας τίμησαν σε αυτή τη μαζική διαδικασία» είπε ο νίκος ανδρουλάκης, . Θέλω να ευχαριστήσω τους συνυποψηφίους μου, οι οποίο με πολιτισμό και ενότητα, που είναι η παρακαταθήκη της φώφης γεννηματά συμμετείχαν σε αυτήν . Il y a 19 heures. Il y a 11 heures. Η προσέλευση στα εκλογικά τμήματα του νομού τρικάλων είναι πολύ αυξημένη, με το trikalaola.gr να μεταδίδει ότι στο πνευματικό κέντρο τρικάλων, .

Θέλω να ευχαριστήσω τους 270.000 προοδευτικούς πολίτες που μας τίμησαν σε αυτή τη μαζική διαδικασία» είπε ο νίκος ανδρουλάκης, . Il y a 11 heures. Il y a 19 heures. Θέλω να ευχαριστήσω τους συνυποψηφίους μου, οι οποίο με πολιτισμό και ενότητα, που είναι η παρακαταθήκη της φώφης γεννηματά συμμετείχαν σε αυτήν . Η προσέλευση στα εκλογικά τμήματα του νομού τρικάλων είναι πολύ αυξημένη, με το trikalaola.gr να μεταδίδει ότι στο πνευματικό κέντρο τρικάλων, .

Η προσέλευση στα εκλογικά τμήματα του νομού τρικάλων είναι πολύ αυξημένη, με το trikalaola.gr να μεταδίδει ότι στο πνευματικό κέντρο τρικάλων, . tsepispress- ΕΦΗΜΕΡΙÎ
tsepispress- ΕΦΗΜΕΡΙÎ"Î' ΤΣΕΠΗΣ from images-blogger-opensocial.googleusercontent.com
Il y a 19 heures. Il y a 11 heures. Η προσέλευση στα εκλογικά τμήματα του νομού τρικάλων είναι πολύ αυξημένη, με το trikalaola.gr να μεταδίδει ότι στο πνευματικό κέντρο τρικάλων, . Il y a 5 heures. Θέλω να ευχαριστήσω τους 270.000 προοδευτικούς πολίτες που μας τίμησαν σε αυτή τη μαζική διαδικασία» είπε ο νίκος ανδρουλάκης, . Θέλω να ευχαριστήσω τους συνυποψηφίους μου, οι οποίο με πολιτισμό και ενότητα, που είναι η παρακαταθήκη της φώφης γεννηματά συμμετείχαν σε αυτήν .

Il y a 5 heures.

Θέλω να ευχαριστήσω τους συνυποψηφίους μου, οι οποίο με πολιτισμό και ενότητα, που είναι η παρακαταθήκη της φώφης γεννηματά συμμετείχαν σε αυτήν . Il y a 5 heures. Θέλω να ευχαριστήσω τους 270.000 προοδευτικούς πολίτες που μας τίμησαν σε αυτή τη μαζική διαδικασία» είπε ο νίκος ανδρουλάκης, . Η προσέλευση στα εκλογικά τμήματα του νομού τρικάλων είναι πολύ αυξημένη, με το trikalaola.gr να μεταδίδει ότι στο πνευματικό κέντρο τρικάλων, . Il y a 19 heures. Il y a 11 heures.

Θέλω να ευχαριστήσω τους συνυποψηφίους μου, οι οποίο με πολιτισμό και ενότητα, που είναι η παρακαταθήκη της φώφης γεννηματά συμμετείχαν σε αυτήν . Il y a 11 heures. Θέλω να ευχαριστήσω τους 270.000 προοδευτικούς πολίτες που μας τίμησαν σε αυτή τη μαζική διαδικασία» είπε ο νίκος ανδρουλάκης, . Il y a 5 heures. Η προσέλευση στα εκλογικά τμήματα του νομού τρικάλων είναι πολύ αυξημένη, με το trikalaola.gr να μεταδίδει ότι στο πνευματικό κέντρο τρικάλων, .

Il y a 11 heures. tsepispress- ΕΦΗΜΕΡΙÎ
tsepispress- ΕΦΗΜΕΡΙÎ"Î' ΤΣΕΠΗΣ from images-blogger-opensocial.googleusercontent.com
Il y a 19 heures. Θέλω να ευχαριστήσω τους 270.000 προοδευτικούς πολίτες που μας τίμησαν σε αυτή τη μαζική διαδικασία» είπε ο νίκος ανδρουλάκης, . Η προσέλευση στα εκλογικά τμήματα του νομού τρικάλων είναι πολύ αυξημένη, με το trikalaola.gr να μεταδίδει ότι στο πνευματικό κέντρο τρικάλων, . Il y a 11 heures. Θέλω να ευχαριστήσω τους συνυποψηφίους μου, οι οποίο με πολιτισμό και ενότητα, που είναι η παρακαταθήκη της φώφης γεννηματά συμμετείχαν σε αυτήν . Il y a 5 heures.

Il y a 19 heures.

Il y a 19 heures. Η προσέλευση στα εκλογικά τμήματα του νομού τρικάλων είναι πολύ αυξημένη, με το trikalaola.gr να μεταδίδει ότι στο πνευματικό κέντρο τρικάλων, . Il y a 5 heures. Θέλω να ευχαριστήσω τους συνυποψηφίους μου, οι οποίο με πολιτισμό και ενότητα, που είναι η παρακαταθήκη της φώφης γεννηματά συμμετείχαν σε αυτήν . Θέλω να ευχαριστήσω τους 270.000 προοδευτικούς πολίτες που μας τίμησαν σε αυτή τη μαζική διαδικασία» είπε ο νίκος ανδρουλάκης, . Il y a 11 heures.

Εκλογέσ Πασοκ / tsepispress- ΕΦΗΜΕΡΙÎ"Î' ΤΣΕΠΗΣ - Θέλω να ευχαριστήσω τους 270.000 προοδευτικούς πολίτες που μας τίμησαν σε αυτή τη μαζική διαδικασία» είπε ο νίκος ανδρουλάκης, .. Θέλω να ευχαριστήσω τους συνυποψηφίους μου, οι οποίο με πολιτισμό και ενότητα, που είναι η παρακαταθήκη της φώφης γεννηματά συμμετείχαν σε αυτήν . Η προσέλευση στα εκλογικά τμήματα του νομού τρικάλων είναι πολύ αυξημένη, με το trikalaola.gr να μεταδίδει ότι στο πνευματικό κέντρο τρικάλων, . Θέλω να ευχαριστήσω τους 270.000 προοδευτικούς πολίτες που μας τίμησαν σε αυτή τη μαζική διαδικασία» είπε ο νίκος ανδρουλάκης, . Il y a 19 heures. Il y a 5 heures.